Лінія для дбайливого фасування крихких кондитерських виробів.
Характеристика | Значення |
---|---|
Продуктивність, уп/хв | 18-22 (для 100г), 12-15 (для 250г) |
Вага дози, г | 100-250г |
Ширина рулону плівки, мм, до | 500 |
Ширина пакета, мм | 190 |
Довжина пакета, мм | 360 |
Пакувальний матеріал | пленка полипропилен |
Параметри мережі живлення | 380В, 50Гц |
Встановлена потужність, кВт | не более 6 |
Витрата стисненого повітря, л/хв (при 0,6 МПа) | не более 70 |
- Установка комплектується одним комплектом змінних деталей для однієї ширини пакета
- Компресор у комплект не входить.
- Гарантія на обладнання: 12 місяців
Видео
Продукти: Сухарики, Сушки, Печиво, Бублики
Упаковка: Пакет з пласким дном, Пакет типу "подушка"
Замовити консультацію
* необхідно заповнити всі поляОпис
При фасуванні крихких кондитерських виробів, таких як печиво, сушки і т.д., у споживчу упаковку, насамперед стоїть завдання отримати під час процесу фасування та пакування готовий пакет, в якому кондитерський виріб залишався б цілим, не поламаним і зовні максимально відповідав первинній його формі.
Для вирішення цього завдання, компанією "НВП ІНТА" було розроблено та реалізовано технічне рішення, яке дозволяє дбайливо фасувати та упаковувати крихкі кондитерські вироби, такі як сушки у тришовний пакет типу "подушка".
Фасувально-пакувальна лінія для дбайливого фасування та пакування крихких кондитерських виробів, складається з автомата з ремінною протяжкою АР-Н (нахильного типу), триканального трикаскадного вагового дозатора для кускових продуктів, горизонтального стрічкового транспортера в бункері дозатора для розрівнювання продукту гофробортами.
Також дана лінія підходить для упаковки різного роду печива, круасанів та інших хлібобулочних кондитерських виробів, для яких падіння з певної висоти у звичайний, вертикально сформований рукав із плівки є критичним з точки зору втрати форми або порушення цілісності кондитерського виробу внаслідок удару або різкої взаємодії одного виробу. з іншим.