Банка з кришками Твіст Офф

В даний час у харчовій промисловості консервована продукція все частіше асоціюється зі скляною тарою (склобанкою) та гвинтовими кришками "твіст-офф" (twist off). Процес консервації з використанням даного типу тари в основному передбачає розлив рідких або пастоподібних харчових продуктів у склобанку з наступним закупорюванням під вакуумом за допомогою кришки "твіст-офф". Перевага використання в якості закупорювальних засобів саме кришок "твіст-офф" можна виразити в наступних моментах. З одного боку герметизація продуктів під вакуумом є надійним засобом отримання консервованої продукції. З іншого боку, спосіб відкорковування банки не вимагає додаткових пристосувань і легко дозволяє зробити це просто відгвинтивши кришку рукою, доклавши невелике зусилля. Також зручно, що візуально увігнута трохи усередину кришка є показником наявності вакууму, як і характерний звук хлопка повітря при відкритті кришки "твіст-офф", що свідчить про правильне дотримання технології вакуумування підкришкового простору банки під час закупорювання.

Тип обладнання:

Компанія ТОВ "НВП ІНТА" виробляє та реалізує обладнання "твіст-офф" на постійній основі під запити замовника як окремо пакувального автомата в базовій комплектації, так і у вигляді комплексної лінії із застосуванням додаткового обладнання, такого як стіл накопичувальний поворотний для порожніої та наповненої тари (або конвеєр) , автоматичний орієнтатор кришок, аплікатор для нанесення етикетки.